Nincs hozzászólás

Besenyőtelek SC hírei

A Besenyőtelek SC első csapata a 2013/2014 es idényben a 11. helyezést érte el a Megyei I. osztályban Mészáros Sándor edző vezérlésével.
A BSC U 19-es csapata Tóth László irányításával a dobogó 3. helyén végzett.
Az U 16-os csapat Ajtai Sándorral 5. helyezést ért el.
fcKapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva érheti el >>

További hírekért kattintson a bővebben gombra!

A 2014/2015-ös idényben sok változás történt a csapat háza táján, Mészáros Sándor edző helyett a felnőtt csapatot Kaló Mihály irányítja Tóth László segítségével.
Az U 19 –es korosztály U21-re, míg az u 16-os korosztály U- 17 re változott.
Az első csapathoz nyáron érkezett Bozsik Bence Felsőtárkányból, Fükő Tibor Andornaktályától (aki a télen tovább állt a novajiakhoz), Maksó László Erdőtelekről, illetve Jónás Attila Andornaktályáról.

A csapat az őszi szezont a 8. helyen zárta, viszont a téli felkészülés felettébb jól sikerült, mivel a srácok megnyerték az I. Téli Műfüves Tornát, a döntőben Detk SE – Besenyőtelek SC 0-3-ra diadalmaskodtunk. Urbán Péter ősszel kölcsönben volt, tavasszal már ő is a csapatot erősíti.

Az ifisták az őszi szezont a második helyen zárták. Az U-17 es csapatunk 4. helyen áll az őszi szezon végeztével.
Az U 14 es csapatunk veretlenül az első helyen vezeti a tabellát Tóth László irányításával.
A Bozsik-programban szereplő utánpótlás csapataink egész télen tornatermi foglalkozásokon illetve teremtornákon vettek részt, majd március elsejétől ők is megkezdték a bajnokságra való felkészülést füves pályán.

A 17. fordulóban Domoszló csapatát fogadtuk, az U21-es csapatunk 3-0-ra nyert Dalnoki triplájával, míg a felnőtt egy kiegyenlített meccsen Pálfalvi fejesgóljával gyűjtötte be a 3 pontot, ehhez hozzátartozik, hogy a sajátnevelésű Tóth Ádám először kezdőként mutatkozott be a felnőttek között és gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.

A 19. fordulóban a Füzesabony csapatát az ifistáinknak sikerült 3-0-al haza küldeniük  Szabó, Dalnoki illetve Tóth góljaival. Így a Tóth László vezette csapat a 2. helyen tartózkodik 3 pontra az éllovas Bélapátfalvától.
A felnőtt csapatunk szintén 3 góllal nehezítette a füzesabonyiak hálóját Maksó és Urbán góljával, 2-0 volt a félidei eredmény, majd a szünet után az abonyiak szépítettek, ezután Gyurcsik Milán szép emelésével biztosította be a győzelmet. Ezáltal a Kaló Mihály vezette csapat a 6. helyen várhatja a 20. fordulót, ami Andornaktályán kerül megrendezésre.
A 20. fordulóban Andornaktálya csapata fogadott minket , a Tóth László vezette csapat lendületes meccsen 6-0ra győzve hozta el a 3 pontot. Dalnoki triplával , Sárándi duplával és Kiss egy góljával járult hozzá a nagy arányú győzelemhez .
A „nagy csapat” számára nem volt ilyen sima a mérkőzés,  az első félidőben a hazaiak már 2 gól előnnyel vonulhattak az öltözőbe .
A 2. félidőben nagyobb erőket mozgósítottunk az egyenlítésért . Gyurcsik Milán góljával közelebb is kerültünk ehhez a 61. percben 2-1 re módosítva az állást .
Ezután tovább támadtunk de a hazaiak egy véleményes büntetőhöz jutottak , amit Bozsik Bencének sikerült hárítania így még meccsben tartva a csapatot , viszont a büntető után nem sikerült nagyobb helyzeteket kidolgoznunk . A mérkőzés végén Szécsi Dávidot állította ki a játékvezető,  mivel utolsó emberként lerántva a kilépő csatárt .
Így egy brusztolós meccsen a hazaiak 2-1 arányban nyertek , megjegyzem talán a döntetlen igazságosabb lett volna , de ilyen a foci .
A következő fordulóban hazai pályán fogadjuk a Heréd csapatát ami sem az ifiknek , sem az első csapatnak nem ígérkezik könnyű feladatnak .

A felnőtt csapat hazai pályán 1 döntetlen kivételével mindig begyűjtötte a 3 pontot a 2014/2015-ös szezonban.
Reméljük a fiúk továbbra is megtartják jó szokásaikat és további győzelmekkel örvendeztetik meg a szurkolókat.

Az MLSZ részéről elfogadott, társasági adós pályázatunkat idén is sikerült feltöltenünk, melynek pontos összege: 3.744000 forint, amelyet Ragó Zsoltnak a RAGRÁR KFT. vezetőjének köszönhetünk, és  ennek előnyét élvezhetik majd utánpótlás csapataink.
Ebből az összegből a pályázati előírásoknak megfelelően labdákat, mezeket, melegítőket illetve foci cipőket vásárolunk az utánpótlás számára.

Besenyőtelek SC vezetősége

Hozzászólás

Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Megszakítás