Nincs hozzászólás

Védőnők napja

2008. 08. 29-én került megrendezésre a besenyőtelki ÁMK nagytermében a Védőnők napja, amely most ünnepelte fennállásának 93. évfordulóját. A rendezvényt Bozsik Csaba polgármester nyitotta meg ünnepi köszöntőjével, majd meglepetés műsorral készültek az iskola tanulói, és Erdélyiné Gál Mária egy szép verset adott elő.
A műsor folytatásaként Dr Dósáné Dr Fekete Márta kistérségi tisztifőorvos köszöntötte a védőnőket. Ferenczné Antal Gabriella regionális vezető védőnő pedig a védőnői hivatás történetéről tartott előadást.
A védőnői hivatás szépségei címmel Tóth Tiborné, Kál I. területi védőnője mesélt az elmúlt 30 éves munkásságáról. Ebből az is kiderült, hogy itt, Besenyőtelken is dolgozott néhány évet. Majorosné Kiss Krisztina egyéni vállalkozó védőnő pedig elmesélte, miért is lett védőnő.
Tóth Tímea a Menta Humán Kft védőnője a védőnői vállalkozásról és a tapasztalatairól tartott előadást. Az előadások után minden kolléganőt köszöntöttek egy emléklappal, egy szép vázával és a hozzá illő virággal.
Mindezek után az összegyűlt nyugdíjas és jelenleg is dolgozó kolléganők szabadon, jókedvűen beszélgettek, és egy kellemes élménnyel gazdagodva távoztak. Tekintse meg további képeinket.
Hodák Zsuzsanna
vedono2vedono-1

Comments are closed.

Megszakítás