Nincs hozzászólás

20 éves a besenyőteleki Nagyi Klub

„Mindig tud adni, akinek a szíve szeretettel van tele”.

/Augusztinusz/

A besenyőteleki Nagyi Klub idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját. Ebből a szép alkalomból a közelmúltban Nyugdíjas találkozót szervezett a település Önkormányzata és az ÁMK.

A nagyszabású rendezvényen közel 180 fő vett részt. A vendégek között foglalt helyet Bujdosó Sándorné a Heves Megyei Nyugdíjas Szövetség Elnöke is.
Bozsik Csaba polgármester köszöntőjében méltatta az idősebb korosztály munkáját, szólt a mindennapokban megnyilvánuló szeretet fontosságáról és az emberi kapcsolatokban rejlő erő pótolhatatlanságáról, s arról, hogy a Képviselő-testület mennyire fontosnak tartja az idősebb generációval való törődést.

A 20 éves Nagyi Klub tagjait színvonalas műsorral köszöntötték az Általános Művelődési Központ tanulói és a meghívott nyugdíjas klubok.

A „házigazda nagyik” a múltat idéző műsoruk után szerenádot kaptak a helyi férfi nyugdíjas körtől. Minden meghívott nyugdíjas klub igazi élményt adó emlékezetes műsorral örvendeztette meg az ünnepelt kis közösséget: az Egerfarmosi, Poroszlói, Erdőtelki, Kömlői, Mezőtárkányi és Dormándi Nyugdíjas klubok rendkívül színvonalas produkciókat mutattak be. A mezőtárkányiak cselszton táncától az erdőtelki mamák kacsa-csacsa táncáig széles skálán mozgott a repertoár. A műsorszámok után a polgármester úr emléklapok és ajándékok átadásával igyekezett emlékezetessé tenni minden résztvevő csapat számára ezt a szép napot. A házias jellegű ebéd után a Szihalmi Tobán Hagyományőrző Csoport önálló műsorral szórakoztatta a közönséget, mellyel osztatlan sikert arattak. Nagyon jó hangulatú napot hagyhattunk magunk mögött, mellyel úgy érezzük, sikerült méltóképpen köszöntetünk az időseket, érzékelhetővé tenni számukra a szeretetünket és kifejezni köszönetünket.

Besenyőtelek, 2008. május 27.
Pásztor Gabriella
közművelődési igh.

Comments are closed.

Megszakítás