A második halászlé főzőversenyre, s az első pálinka mustrára kerítettünk sort, a vízkereszt utáni szombaton a napköziben. Hét főző csapat állított bográcsot kora reggel, majd 17 pálinka minta került a zsűri asztalára. Kolláth József pálinka szakértő és bíráló vezetésével, Dósa Tibor Királyi főszakács , a Magyar Fehérasztal Lovagrend lovagja, Csirke László,és Marosvölgyi Csaba segítségével kiválasztották a képzeletbeli dobogós nedűket : 1.helyezett: Kolozsvári Sándor, 2.Besenyei Gyula, 3.Retro BT. Ebédre elkészültek a jobbnál- jobb halászlevek, melyet a Dósa Tibor, Kolláth József, Fonó János szakértő trió minősített. 1. helyezett a Retro BT, 2.Fónagy Péter, 3.Civil szervezet, külön díjas: Kolozsvári Sándor . Farsang első napjaiban barátságos, hagyomány őrző-ápoló jó hangulatú napot töltött együtt a vidám társaság.
Tekintse meg kapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva!