Nincs hozzászólás

Őszi programok

Az őszi programsorozat nyitó eseménye a Rétes nap, remek keretet adott az ünnepkörnek. A mese világnapjáról a Könyvtárban bensőséges hangulatú műsorral emlékeztünk. Ebből az alkalomból az óvodások és a kisiskolások a Piroska és a farkas című bábelőadást tekinthették meg a Galagonya Bábszínház tolmácsolásában.
Október elején a Civil Egyesület a Kukoricanapon fogadta a falu lakóit.
A környezetvédő magatartásra nevelés jegyében hulladékgyűjtést szervezett a Diákönkormányzat, amin sok lelkes kisgyerek fáradozott eredményesen.
Az Idősek világnapja alkalmából október 12-én az ÁMK Színházterme adott otthont a Gálaműsornak, amelyre minden kedves idős korú besenyőtelki lakost sok szeretettel vártunk.
A kis elsős diákok avatási ünnepségére október 21-én kerül sor, ahol testvérosztályaik az ötödikesek rövid program keretében avatják őket Berzés diákká.
Az október 23-i ünnepi megemlékezésre 22-én 17 órakor kerül sor az ÁMK Színháztermében.
Novemberben a gyerekek testápolási vetélkedőn bizonyíthatják felkészültségüket.
Az óvodásokat és a kisiskolásokat a Vidám vándorok várják zenés gyermekműsorral az ÁMK-ba.
Az őszi programok szinte minden korosztályt megszólítanak. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, akik megtisztelik rendezvényeinket. Szeretném megköszönni mindenki munkáját, aki hozzájárul rendezvényeink sikeres lebonyolításához.

Pásztor Gabriella
közművelődési igazgatóhelyettes

Comments are closed.

Megszakítás