Nincs hozzászólás

Dobogós remények

Nagy öröm mindannyiunk számára, hogy felnőtt csapatunk a téli szünet után a 3. helyről várhatta a tavaszi szezonkezdést. Ezt a jó eredményt azért érhették el, mert a helyi fiatalok beépítésével sikerült igazi közösséggé, összetartó csapattá szerveződni.
Nagy Endre játékos edző nagy türelemmel, hozzáértéssel foglalkozott a fiúkkal, és igazi baráti társasággá kovácsolta őket. Ez végig meglátszódott az edzések látogatottságán is. Jól teljesítettek az ifjúsági csapat tagjai is. Ők Tóth László irányításával a 4. helyen zárták az őszi szezont. A serdülő csapat Úri József vezetésével az 5. helyen zárta a félidőt. Az utánpótlás 7-9-11-es korosztály Bocsi Zoltán edző vezetésével lépett pályára. A 2008/2009-es szezonban a Besenyőtelki Sport Clubnak 73 versenyengedéllyel rendelkező játékosa van. Az átigazolási időszak február 20-án lejárt, nagy változás a csapat háza táján nincs, ketten mentek és ketten jöttek. A távozók Sasvári Tamás és Ferencz Zoltán, az új igazolások Makai Péter és Kaknics László. Büszkék lehetünk csapatainkra és azokra is, akik megteremtették a feltételét annak, hogy Besenyőtelken Megyei I. osztályú csapat működhessen. A fenntartáshoz széles körű összefogásra van szükség, az Önkormányzatra, a vállalkozókra, a Club tagjaira, sportszerető közönségre.
Köszönettel tartozunk a támogatóknak: Besenyőtelek Önkormányzata, Szilágyi Albin, Czakó Pál, Fodor Tibor, Szabó Kálmán, Ragó Kálmán, Úri József, Besenyei Gyula, Besenyei Klára, Szilágyi Károly, Demeter János, Pálfalvi András, Karkus János, id. Kovács László, Nagy Zsolt, Vass András, Vígh Tibor, Bozsik Árpád, Bozsik Csaba, Pál Péter, Balajti Géza, Szabó János, Szabó Csaba, Szajkó Dezső, Poczik Pál, Vass Pál, Nagy Tibor, Lázár László, Hudák Miklós, Szakál Miklós, Nagy Albert, Urbán Antal, Baranyi Gusztáv, Beke Sándor, Réz Attila, Mlinkó Béla, Lányi Sándor, Besenyőteleki Agrár Rt., Antal Csaba.
A későbbiekben is számítunk rájuk! Mindannyian reméljük, hogy az őszi előkelő helyünket meg tudjuk tartani. Ehhez kérjük falunk sportszerető közönségét, hogy tavasszal jöjjenek minél többen a mérkőzéseinkre és együtt buzdítsuk csapatainkat.

Bozsik Csaba sportelnök

Comments are closed.

Megszakítás